Home

453

April 18, 2011

I wish I had credit to give to the one who wrote this one…

6 Responses to “453”

 1. Daniel DesuDan Says:

  That is so perfect, I am saving this so when I feel upset about myself I can then turn to it and read it :) Great find Josefine <3

 2. S. Says:

  Dessvärre vad det innebär att inte kompromissa med omgivningen och vara sig själv är att man marginaliseras. För vem vill vara vän eller hänga med någon som är så excentrisk att han/hon överträder och utmanar sociala normer och försöker stimulera sina medparters intellekt? Jag har erfarenhet och vet vad jag talar om. Den bilden av den nyromantiska personen som verkligen uttrycker sitt innersta utan att bry sig om omgivningens rådande normer och tyckas om för den hon är förblir just det, en bild, en illusion. Man måste kompromissa för att kunna tyckas om annars har man inget socialt liv (och jag har inte det eftersom jag vägrar kompromissa). Men allt har sitt pris och jag är glad och villig att betala min taxa.

 3. M. Says:

  This is so true <3

  By the way, how did you grow out your bangs/fringe? I have a similar hairstyle that you used to have long ago and whatever I do, I just can't grow out the bangs… how did you do it? I love your current hairstyle!!

 4. xzendor7 Says:

  A Lot More People Should Read This And Follow Those Words Of Wisdom.
  If You Can’t Be Happy With Yourself, You’ll Never Be Happy And You Waste Your Energy And Life Trying To Be Something You’re Not And Were Never Meant To Be.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: